Debby
Boulassel

Debby heeft zich in 2019 aangesloten bij het team van Workx advocaten. Zij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht, ziekte en re-integratie en reorganisaties. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij. Debby heeft specifieke kennis ten aanzien van de semi-publieke sector en heeft de afgelopen jaren diverse grote onderwijs- en zorginstellingen bijgestaan.

Debby is in 2003 begonnen in de advocatuur en heeft zich vanaf 2009 gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Voordat zij zich aansloot bij Workx advocaten is Debby lange tijd werkzaam geweest als arbeidsrechtadvocaat bij twee middelgrote kantoren. Zij is daarnaast ook enkele jaren werkzaam geweest als arbeidsrechtjurist bij Delta Lloyd. Die ervaring komt haar goed van pas bij het bijstaan van werkgevers.

Debby heeft de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) en de PALA+ succesvol afgesloten en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).