Martine
Messink

Martine heeft zich in 2016 aangesloten bij het team van Workx advocaten. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en staat zowel internationale & nationale werkgevers als werknemers bij.

Martine is haar carrière als advocaat in 2012 begonnen bij SWDV advocaten. Haar praktijk richtte zich in die periode met name op het arbeids- en ondernemingsrecht. Na enige tijd besloot zij zich met name op het arbeidsrecht te richten, waarbij ze zich toelegde op individueel en collectief ontslag, arbeidsvoorwaarden en reorganisaties. Haar achtergrond in het ondernemingsrecht is waardevol bij vragen die zich op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht bevinden.

Martine studeerde Internationaal en Europees recht aan de Universiteit van Tilburg, waar zij twee masters afrondde. Haar tweede master, International Business Law, volgde zij gedeeltelijk in Parijs aan l’Institut d’Etudes Politiques de Paris (Sciences Po).

Martine heeft het deel ‘Bedrijf’ van de postacademische Leergang Arbeid, Onderneming en Medezeggenschap (AOM) en de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) succesvol afgerond.

Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).