Workx
werkt.

Picnic is het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De online supermarkt en boodschappenbezorger creëerde tussen 2016 en 2018 bijna 1700 nieuwe banen (fte's) en liet over dezelfde periode de snelste omzetgroei zien.
Picnic is een initiatief van vier ondernemers. Internetondernemers Joris Beckers en Frederik Nieuwenhuys waren de eigenaren van Fredhopper, de ontwikkelaar van personalisatiesoftware voor webwinkels. Bas Verheijen is voormalig marketing-directeur van Albert Heijn en C1000. Serie-ondernemer Michiel Muller stond eerder aan de wieg van de onbemande tankstations Tango en ANWB-concurrent Route Mobiel.

Wij vinden het prettig om met Workx samen te werken. Workx is pragmatisch, snel en efficiënt. Het team is in staat om zich goed in ons bedrijf en onze wensen in te leven en sluit zijn adviezen daar op aan."

Stephanie van Kranen - People Team Picnic Fulfilment
Dura Vermeer is actief met woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en engineering. Met een omzet van 1 miljard euro en 2500 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de top tien spelers van de Nederlandse bouwindustrie www.duravermeer.nl.

Sinds de start van Workx is er sprake van een intensieve samenwerking. Dit komt door de professionaliteit, commitment en werkplezier van het team van Workx. Gezamenlijk hebben wij reorganisaties en arbeidsjuridische kwesties in goede banen weten te leiden. Daarnaast is Workx onze sparringspartner bij meer algemene arbeidsrechterlijke zaken. Wij kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en kunnen Workx van harte aanbevelen."

Maarten Lintsen - Directeur HR
De divisie RWE Generation SE, gevestigd in Essen, vertegenwoordigt een deel van de energieopwekking van het Duitse RWE concern. RWE Generation NL is de Nederlandse tak hiervan en zetelt in Geertruidenberg. Met grote op gas, kolen en biomassa gestookte energiecentrales produceert RWE elektriciteit en warmte voor miljoenen huishoudens en bedrijven in Nederland. Deze centrales staan in Eemshaven, Geertruidenberg, Moerdijk, Maasbracht, Geleen en Zwijndrecht (België).

Workx snapt bedrijfsprocessen en adviseert daardoor pragmatisch en to-the-point. De samenwerking met Workx is altijd prettig; klantgericht en betrokken. Of het nu gaat om de check van een arbeidsvoorwaardelijke regeling of een complexe rechtszaak, Workx levert hoge kwaliteit tegen een schappelijk tarief. Altijd snel, volledig en sympathiek."

Mirjam van Dijk - Senior industrial relations advisor BeNeLux
Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness voor iedereen toegankelijk. Er zijn in Nederland 89 Fit for Free clubs en daarmee is Fit for For Free een van de grootste fitnesscentra van Nederland.
Essent NV is een energiebedrijf van het Duitse energieconcern Innogy dat elektriciteit en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Het hoofdkantoor staat in 's-Hertogenbosch.
Dynamic Credit is een asset management and direct lending firm dat gespecialiseerd is in 'alternatief' inkomen. Dynamic Credit is opgericht in 2003 en heeft kantoren in Amsterdam, New York en Jakarta. Dynamic Credit is wereldwijd actief en werkt voor een verscheidenheid aan klanten, waaronder pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken, private equity-bedrijven en overheden.

Het is een groot genoegen om samen te werken met de advocaten van Workx: allemaal sterke juristen met een no-nonsense, pragmatische en (kosten) efficiënte aanpak"

Joost van Hunnik - General Counsel
We are ORA Traders, a proprietary trading company. We trade with our own capital and at our own risk. We are specialized in trading options, futures and equities on multiple exchanges and markets. We operate in a highly dynamic industry. We like our markets fast. We do not have any clients. No client meetings. No suits. No ties. With our sophisticated in-house developed software and cutting edge trading strategies we provide liquidity to the markets. We are market makers.

Wat ik fijn vind in het werken met Workx is dat zij pragmatisch en kritisch zijn, meedenkend zijn, met (eigen) voorstellen komen, snel kunnen schakelen en resultaat gericht zijn. En zeker ook los, prettig, gezellig in de omgang."

Frank van Dorth - CFO
L1NDA is uw online werkplatform - het verbinden van werknemers, bedrijven en leveranciers op het gebied van arbeid. De werknemers van de volgende generatie hebben nieuwe eisen voor hoe ze willen werken. L1NDA heeft de ambitie om het online werkplatform te worden voor het vinden, verbinden, beheren en betalen van het werk van de toekomst.
Kardan identificeert en ontwikkelt activa in veelbelovende opkomende markten, voornamelijk in Azië (voornamelijk China), Afrika en geselecteerde landen in Midden- en Oost-Europa en het GOS. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op twee sectoren die profiteren van de opkomende middenklasse: vastgoed en waterinfrastructuur. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Nederland. Kardan streeft ernaar om controlebelangen in haar investeringen te houden en is actief betrokken bij het definiëren en implementeren van hun strategie via haar lokale bedrijfsplatformen.
HB biedt vanuit haar slimme emballagenetwerk een breed pakket van emballagediensten welke breed toepasbaar zijn binnen de logistiek en de supply-chain van de levensmiddelen-industrie.

Workx kenmerkt zich door de snelle, accurate en pragmatische werkwijze"

Léon Rust - Directeur
Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra's. Simpel zorgt voor middelen om controle over de kosten te houden. Zo kan een plafondbedrag worden ingesteld en bundels per maand omhoog en omlaag worden aangepast. Simpel maakt gebruik van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Iedereen is welkom bij Simpel.
MyParcel gelooft dat ze webshops kunnen helpen groeien door het bieden van logistieke oplossingen via een toegankelijke, gebruiksvriendelijk en betaalbare service. MyParcel heeft de beste online verzendservice voor het versturen van je dagelijkse post, pakketten en pallets. Inmiddels maken er al meer dan 23.000 ondernemers gebruik van deze innovatieve service waardoor ze veel tijd en geld besparen.

Workx ondersteunt ons op een prettige en persoonlijke manier bij juridische vraagstukken. 

De samenwerking verloopt soepel, efficiënt en pragmatisch waarbij tussentijds snel geschakeld wordt."

Madelon Simons - Directeur

Wij zijn trots op
de samenwerking met onze
relaties