Workx
werkt.

Wie we zijn : Een kampioen voor duurzame handel, die een positieve impact heeft op het milieu, de economie en de samenleving. Wat we doen: Wij zijn een toonaangevende online advertentie groep die digitale marktplaatsen in heel Europa exploiteert. Met geliefde lokale merken in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en de Benelux omvat onze markt consumentengoederen, vervoer, onroerend goed, vakantieverhuur en banen. Ons portfolio bestaat uit meer dan 25 digitale marktplaatsen, die maandelijks meer dan 120 miljoen gebruikers en meer dan een miljoen bedrijven aantrekken. Via onze platforms verbinden we dagelijks mensen en bedrijven in heel Europa.
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 275.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.500 in Nederland, bedient zij klanten in meer dan 120 landen. Accenture werkt met haar klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Dit doet ze door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en -functies. Daarnaast doet ze diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld.
Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van 's werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Het is de missie van Booking.com om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te beleven.

Thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en inspirerende zakelijke events. De Johan Cruijff ArenA wil met innovaties, duurzame initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid het verschil maken binnen en buiten het stadion.

Als een van de meest duurzame en innovatieve stadions ter wereld, wil de Johan Cruijff ArenA ook een positieve impact op de omgeving hebben. Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor de Johan Cruijff ArenA een belangrijke kernwaarde.

Felyx is een innovatieve scale-up die het transport binnen steden opnieuw inricht door het aanbieden van gedeelde e-scooters. Zo maken we leuker en efficiënter vervoer toegankelijk voor iedereen.
BDR Thermea brengt een duurzame toekomst dichterbij door slimme binnenklimaatoplossingen. BDR Thermea Groep ontwikkelt en levert innovatieve producten en diensten die de verschuiving naar duurzame energiedragers mogelijk maken. BDR Thermea Group heeft klanten in meer dan 100 landen wereldwijd en is een wereldspeler met marktleidende merken. In ons portfolio bevinden zich namen als Baxi, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée en Baymak. Met een sterke lokale aanwezigheid staan onze merken altijd dicht bij onze klanten. Wereldwijd hebben we 6.100 mensen in dienst. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn, Nederland.
Boix Europe levert en installeert dozen opzetmachines die karton tot een doos lijmen en vouwen. De passie is het maken van sterke dozen waarin losse producten of kleine verpakkingen bij elkaar worden gehouden, die 'retail ready' in het schap van de supermarkt worden gepresenteerd. Boix Europe is er trots op dat haar (ronde) dozen inmiddels de standaard zijn voor het verpakken van groenten, fruit, voorverpakt brood, snacks, aardappelproducten en vleesproducten.
Cagemax is een handelsbedrijf dat de spil is tussen vraag en aanbod van verwerkte dierlijke eiwitten en vetten. Daarnaast verhandelt zij ook organische bijproducten en afvalproducten. Aan de aanbodzijde koopt Cagemax grote volumes op. Aan de vraagzijde kunnen haar klanten vertrouwen op hoogwaardige grondstoffen voor de sectoren petfood, aquafeed, mengvoeders, kunstmest en energie.

Het is voor Cagemax vanzelfsprekend om Workx advocaten in te schakelen bij arbeidsrechtelijke kwesties. Er wordt tijd genomen om naar de – voor ons vaak ongewone – vraagstukken te luisteren, er wordt grondig doorgevraagd en oplossingen worden voorgelegd. De lijnen zijn kort en complexe situaties worden simpel, helder en praktisch uitgelegd. Daarbij wordt overigens ook een kritische noot richting werkgever niet uit de weg gegaan. Workx neemt snel zoveel als mogelijk werk uit handen en zoekt hierbij aansluiting bij de identiteit van ons bedrijf. Kortom: een hele plezierige manier van (samen)werken. "

Cissie van Stokkom - HR Manager
Wij creëren prachtige tools om de betekenisvolle momenten in het leven vast te leggen. Als je erover nadenkt, zijn onze levens opgebouwd uit momenten: momenten die je leven kunnen veranderen, en alledaagse momenten die je leven creëren. We zijn er om je te helpen die momenten te zien, te pauzeren en ze opnieuw te beleven in iets dat je kunt vasthouden in je hand voor altijd.    

Het Workx-team vindt een verfrissend modern evenwicht: ze zijn altijd helder en standvastig in het presenteren van de juridische feiten, terwijl ze oplossingsgericht blijven. Hun pragmatische, op waarheid gebaseerde advies, gekoppeld aan een scherpe gevoeligheid voor juridische, klant- en werknemersoverwegingen, sluit aan bij de behoeften van ons groeiende bedrijf en maakt hen tot een geweldig team om mee samen te werken."

CAM Bioceramics is een contractontwikkelings- en productiebedrijf van orthobiologische calciumfosfaten. Haar composities zijn gemaakt van Hydroxyapatite, β-TCP, α-TCP en Biphasic HA / TCP. De producten van CAM Bioceramics zijn verkrijgbaar als poeder, speciale poeders, korrels, blokken en als hulpstoffen. Op maat gemaakte calciumfosfaten worden door onze hooggespecialiseerde ingenieurs ontwikkeld op verzoek van de klant.

Zeer tevreden over de professionele, snelle en excellente dienstverlening van Workx advocaten. De medewerkers van Workx denken goed mee met de vraag en komen met een gedegen advies of aanpak. Wij bevelen de service van Workx dan ook ten harte aan"

Caspar J Hogeboom - CEO
Cerus Corporation is een bedrijf in biomedische producten dat zich richt op de veiligheid van bloedtransfusies. Het INTERCEPT Blood System is ontworpen om het risico op door transfusies overgedragen infecties te verminderen door een breed scala aan ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en parasieten, die in gedoneerd bloed aanwezig kunnen zijn, te inactiveren.

Workx heeft een hoog serviceniveau. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en hebben een snelle doorlooptijd. Hun ondernemende aanpak sluit aan bij onze behoefte. Bovendien beschikt Workx over een uitstekend internationaal netwerk, waarbij zij fungeren als verbinding tussen ons bedrijf en andere advocatenkantoren gespecialiseerd in arbeidszaken in verschillende landen binnen en buiten Europa."

Bianca Vos - Sr. Director HR and Administration EMEA, Simona Schuurman - Legal Counsel EMEA
De energietransitie. Bij Gunvor Energy Rotterdam hebben we er zin in. We zijn een traditionele raffinaderij en terminal met 60 jaar ervaring in de Rotterdamse haven. Maar we hebben grootse plannen voor een duurzame toekomst. De komende jaren starten we nieuwe processen op; dit betekent een geleidelijke exit van fossiele brandstoffen en de intrede van schone, CO₂-neutrale energiebronnen.

Workx Advocaten staan altijd onmiddellijk voor ons klaar en hun adviezen zijn degelijk en zeer goed toepasbaar"

Wij zijn trots op
de samenwerking met onze
relaties