Workx
werkt.

Dura Vermeer is actief met woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en engineering. Met een omzet van 1 miljard euro en 2500 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de top tien spelers van de Nederlandse bouwindustrie www.duravermeer.nl.

Sinds de start van Workx is er sprake van een intensieve samenwerking. Dit komt door de professionaliteit, commitment en werkplezier van het team van Workx. Gezamenlijk hebben wij reorganisaties en arbeidsjuridische kwesties in goede banen weten te leiden. Daarnaast is Workx onze sparringspartner bij meer algemene arbeidsrechterlijke zaken. Wij kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en kunnen Workx van harte aanbevelen."

Maarten Lintsen - Directeur HR
De divisie RWE Generation SE, gevestigd in Essen, vertegenwoordigt een deel van de energieopwekking van het Duitse RWE concern. RWE Generation NL is de Nederlandse tak hiervan en zetelt in Geertruidenberg. Met grote op gas, kolen en biomassa gestookte energiecentrales produceert RWE elektriciteit en warmte voor miljoenen huishoudens en bedrijven in Nederland. Deze centrales staan in Eemshaven, Geertruidenberg, Moerdijk, Maasbracht, Geleen en Zwijndrecht (België).

Workx snapt bedrijfsprocessen en adviseert daardoor pragmatisch en to-the-point. De samenwerking met Workx is altijd prettig; klantgericht en betrokken. Of het nu gaat om de check van een arbeidsvoorwaardelijke regeling of een complexe rechtszaak, Workx levert hoge kwaliteit tegen een schappelijk tarief. Altijd snel, volledig en sympathiek."

Mirjam van Dijk - Senior industrial relations advisor BeNeLux
Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness voor iedereen toegankelijk. Er zijn in Nederland 89 Fit for Free clubs en daarmee is Fit for For Free een van de grootste fitnesscentra van Nederland.
Toen de oprichter van Deliveroo van New York naar Londen verhuisde, was hij verbaasd dat het bijna onmogelijk was om eten van kwaliteit te laten bezorgen. Hij heeft het zijn persoonlijke missie gemaakt om (goede) restaurants dichter bij hun klanten te brengen. Inmiddels is Deliveroo ook in Nederland een begrip.
We are ORA Traders, a proprietary trading company. We trade with our own capital and at our own risk. We are specialized in trading options, futures and equities on multiple exchanges and markets. We operate in a highly dynamic industry. We like our markets fast. We do not have any clients. No client meetings. No suits. No ties. With our sophisticated in-house developed software and cutting edge trading strategies we provide liquidity to the markets. We are market makers.

Wat ik fijn vind in het werken met Workx is dat zij pragmatisch en kritisch zijn, meedenkend zijn, met (eigen) voorstellen komen, snel kunnen schakelen en resultaat gericht zijn. En zeker ook los, prettig, gezellig in de omgang."

Frank van Dorth - CFO
Kardan identificeert en ontwikkelt activa in veelbelovende opkomende markten, voornamelijk in Azië (voornamelijk China), Afrika en geselecteerde landen in Midden- en Oost-Europa en het GOS. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op twee sectoren die profiteren van de opkomende middenklasse: vastgoed en waterinfrastructuur. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Nederland. Kardan streeft ernaar om controlebelangen in haar investeringen te houden en is actief betrokken bij het definiëren en implementeren van hun strategie via haar lokale bedrijfsplatformen.
L4L zet zich ervoor in dat advocaten, in overeenstemming met het internationale recht en de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, de Basic Principles on the Role of Lawyers en de Declaration on Human Rights Defenders van de Verenigde Naties in het bijzonder, hun beroep onafhankelijk en in vrijheid kunnen uitoefenen. Altijd en overal. Ook als dat de overheid, de Balie of de gevestigde orde in een land onwelgevallig is.
Essent NV is een energiebedrijf van het Duitse energieconcern Innogy dat elektriciteit en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Het hoofdkantoor staat in 's-Hertogenbosch.
CAM Bioceramics is een contractontwikkelings- en productiebedrijf van orthobiologische calciumfosfaten. Haar composities zijn gemaakt van Hydroxyapatite, β-TCP, α-TCP en Biphasic HA / TCP. De producten van CAM Bioceramics zijn verkrijgbaar als poeder, speciale poeders, korrels, blokken en als hulpstoffen. Op maat gemaakte calciumfosfaten worden door onze hooggespecialiseerde ingenieurs ontwikkeld op verzoek van de klant.

Zeer tevreden over de professionele, snelle en excellente dienstverlening van Workx advocaten. De medewerkers van Workx denken goed mee met de vraag en komen met een gedegen advies of aanpak. Wij bevelen de service van Workx dan ook ten harte aan"

Caspar J Hogeboom - CEO
E-commerce bedrijf Creative Group is het moederconcern van bekende – internationale – labels als Recharge.com, Beltegoed.nl, Guthaben.de, Mobiletopup.co.uk, Recharge.fr, Herladen.com, Cadeaukaart.nl en Giftcards.nl. Creative Group zorgt ervoor dat de Always On generatie – die altijd online is en leeft op internet – optimaal bediend wordt. Dat betekent onder andere dat zij via de labels van Creative Group op ieder moment en op een toegankelijke manier zijn verbonden met bijvoorbeeld vrienden en familie, de nieuwste games, het laatste nieuws, de beste muziek en de coolste films.
Stichting Grote Kerk Naarden beheert en exploiteert de monumentale Grote Kerk Naarden en zet zich in om het open te stellen als centrum voor cultuur en samenleving. De Grote Kerk Naarden is een adembenemend monument dat middenin de samenleving staat en jaarlijks door meer dan 75.000 mensen wordt bezocht. Hoewel het gebouw de oorspronkelijke functie heeft bewaard, gaat het met zijn tijd mee. De kerk geniet landelijke bekendheid door de jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus-Passion.

Het is prettig werken met Workx. Als stichting hebben wij behoefte aan een partner die zich kan verplaatsen in onze wereld en keuzes. Wij willen goed zorgen voor onze medewerkers en daarbij horen heldere afspraken die voor alle partijen prettig werken. Het Workx-team speelt daar moeiteloos op in en komt met maatwerk dat naadloos aansluit op deze wensen. Wij zijn geen grote klant, maar onze dankbaarheid is dat wel."

Marlo Reeders - Directeur
Propertize is het servicing en asset management platform voor de Benelux van Lone Star Funds, een toonaangevende wereldwijde private equity-onderneming. Propertize heeft uitgebreide expertise in de vastgoed- en financiële markten en een bewezen staat van dienst.

Wij zijn trots op
de samenwerking met onze
relaties