Workx
werkt.

IT Synergy is IT specialist voor bedrijven in heel Nederland. IT Synergy ontwerpt, onderhoudt en support de ICT omgevingen van midden- en kleinbedrijf (MKB) tot multinational. Toen IT Synergy in 2012 begon was het hun ambitie om een bedrijf te starten waar IT zaken beter, slimmer en sneller gaan. Die ambitie is inmiddels werkelijkheid geworden.

Workx is een kantoor wat direct boeit. Workx werkte voor ons aan een visuele arbeidsovereenkomst, zo zie je dat ze een innovatieve kijk hebben op contracten en dat sluit perfect aan op ons bedrijf."

Thijs Mos - algemeen directeur
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 275.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.500 in Nederland, bedient zij klanten in meer dan 120 landen. Accenture werkt met haar klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Dit doet ze door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en -functies. Daarnaast doet ze diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld.
Pathé zorgt er inmiddels al jaren voor dat naar de bioscoop gaan een beleving is geworden. Voor jong en oud. In de bioscoop vind je ontspanning, inspiratie, ontsnapping en puur plezier. Het maakt van een gewone dag een bijzondere dag. En dat is wat ons binnen Pathé drijft, iedere dag weer. Pathé excites your day.
Dura Vermeer is actief met woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en engineering. Met een omzet van 1 miljard euro en 2500 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de top tien spelers van de Nederlandse bouwindustrie www.duravermeer.nl.

Sinds de start van Workx is er sprake van een intensieve samenwerking. Dit komt door de professionaliteit, commitment en werkplezier van het team van Workx. Gezamenlijk hebben wij reorganisaties en arbeidsjuridische kwesties in goede banen weten te leiden. Daarnaast is Workx onze sparringspartner bij meer algemene arbeidsrechterlijke zaken. Wij kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en kunnen Workx van harte aanbevelen."

Maarten Lintsen - Directeur HR
Picnic is het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De online supermarkt en boodschappenbezorger creëerde tussen 2016 en 2018 bijna 1700 nieuwe banen (fte's) en liet over dezelfde periode de snelste omzetgroei zien.
Picnic is een initiatief van vier ondernemers. Internetondernemers Joris Beckers en Frederik Nieuwenhuys waren de eigenaren van Fredhopper, de ontwikkelaar van personalisatiesoftware voor webwinkels. Bas Verheijen is voormalig marketing-directeur van Albert Heijn en C1000. Serie-ondernemer Michiel Muller stond eerder aan de wieg van de onbemande tankstations Tango en ANWB-concurrent Route Mobiel.

Wij vinden het prettig om met Workx samen te werken. Workx is pragmatisch, snel en efficiënt. Het team is in staat om zich goed in ons bedrijf en onze wensen in te leven en sluit zijn adviezen daar op aan."

Stephanie van Kranen - People Team Picnic Fulfilment
De divisie RWE Generation SE, gevestigd in Essen, vertegenwoordigt een deel van de energieopwekking van het Duitse RWE concern. RWE Generation NL is de Nederlandse tak hiervan en zetelt in Geertruidenberg. Met grote op gas, kolen en biomassa gestookte energiecentrales produceert RWE elektriciteit en warmte voor miljoenen huishoudens en bedrijven in Nederland. Deze centrales staan in Eemshaven, Geertruidenberg, Moerdijk, Maasbracht, Geleen en Zwijndrecht (België).

Workx snapt bedrijfsprocessen en adviseert daardoor pragmatisch en to-the-point. De samenwerking met Workx is altijd prettig; klantgericht en betrokken. Of het nu gaat om de check van een arbeidsvoorwaardelijke regeling of een complexe rechtszaak, Workx levert hoge kwaliteit tegen een schappelijk tarief. Altijd snel, volledig en sympathiek."

Mirjam van Dijk - Senior industrial relations advisor BeNeLux
Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness voor iedereen toegankelijk. Er zijn in Nederland 89 Fit for Free clubs en daarmee is Fit for For Free een van de grootste fitnesscentra van Nederland.
Essent NV is een energiebedrijf van het Duitse energieconcern Innogy dat elektriciteit en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Het hoofdkantoor staat in 's-Hertogenbosch.
Dynamic Credit is een asset management and direct lending firm dat gespecialiseerd is in 'alternatief' inkomen. Dynamic Credit is opgericht in 2003 en heeft kantoren in Amsterdam, New York en Jakarta. Dynamic Credit is wereldwijd actief en werkt voor een verscheidenheid aan klanten, waaronder pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken, private equity-bedrijven en overheden.

Het is een groot genoegen om samen te werken met de advocaten van Workx: allemaal sterke juristen met een no-nonsense, pragmatische en (kosten) efficiënte aanpak"

Joost van Hunnik - General Counsel
Al bijna een eeuw werkt Fetim aan het verbeteren van woningen. Vanuit het distributiecentrum in Amsterdam levert Fetim dagelijks duizenden producten aan klanten in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Door goed te luisteren altijd advies op maat zonder teveel poespas"

Femke van der Heide, HR Manager
We are ORA Traders, a proprietary trading company. We trade with our own capital and at our own risk. We are specialized in trading options, futures and equities on multiple exchanges and markets. We operate in a highly dynamic industry. We like our markets fast. We do not have any clients. No client meetings. No suits. No ties. With our sophisticated in-house developed software and cutting edge trading strategies we provide liquidity to the markets. We are market makers.

Wat ik fijn vind in het werken met Workx is dat zij pragmatisch en kritisch zijn, meedenkend zijn, met (eigen) voorstellen komen, snel kunnen schakelen en resultaat gericht zijn. En zeker ook los, prettig, gezellig in de omgang."

Frank van Dorth - CFO
Kardan identificeert en ontwikkelt activa in veelbelovende opkomende markten, voornamelijk in Azië (voornamelijk China), Afrika en geselecteerde landen in Midden- en Oost-Europa en het GOS. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op twee sectoren die profiteren van de opkomende middenklasse: vastgoed en waterinfrastructuur. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Nederland. Kardan streeft ernaar om controlebelangen in haar investeringen te houden en is actief betrokken bij het definiëren en implementeren van hun strategie via haar lokale bedrijfsplatformen.

Wij zijn trots op
de samenwerking met onze
relaties