Marnix Ritmeester

Marnix is partner en medeoprichter van Workx advocaten. Hij adviseert aan en procedeert voor werkgevers, werknemers en medezeggenschapsorganen. Hij adviseert ook regelmatig over arbeidsrechtelijke consequenties van overnames.

Jochem de Roos

Jochem is oprichter en mede-eigenaar van Workx advocaten. Hij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Maaike de Jong

Maaike heeft zich als advocaat partner bij Workx advocaten toegelegd op het arbeidsrecht in brede zin. Daarnaast is zij actief als mediator (aangesloten bij Stichting Register Mediator) in arbeidsrechtelijke kwesties.

Bas den Ridder

Bas is in 2006 als advocaat begonnen bij Baker & McKenzie en heeft zich daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Bas heeft zich in 2014 als partner aangesloten bij Workx advocaten.

Juliette Niersman

Juliette heeft zich in 2021 bij Workx advocaten aangesloten en is sinds 1 januari 2024 partner. Zij is met veel plezier actief binnen de corporate arbeidsrechtpraktijk, maar trekt waar nodig ook met enthousiasme de toga uit de kast.

Nika Schatorjé

Nika is sinds 2017 advocaat en werkt sinds 2021 bij Workx advocaten. Zij staat zowel Nederlandse als internationale cliënten bij, en adviseert en procedeert over het individuele en het collectieve arbeidsrecht.

Justine Schellekens

Justine behaalde haar master privaatrecht met focus op arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam in 2019. In 2022 is Justine begonnen bij Workx advocaten. Zij adviseert en procedeert over het arbeidsrecht in brede zin en staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Marlieke Schipper

Marlieke is sinds 2017 advocaat en werkt sinds 2022 bij Workx advocaten. Zij adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht. Ook is zij als inhouse advocaat enkele maanden bij een relatie van Workx actief geweest. 

Naomi Cruickshank

Naomi is sinds 2012 gespecialiseerd in het arbeidsrecht. In 2022 is zij in dienst getreden bij Workx advocaten. In haar dagelijkse praktijk adviseert, onderhandelt en procedeert zij namens (internationale) werkgevers en werknemers over uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties.

Wies van Pesch

Wies is in 2016 als arbeidsjurist begonnen en is sinds 2018 advocaat arbeidsrecht. Zij heeft de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, waarna zij zich bij een nichekantoor verder heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Emma van der Vos

Emma is in 2015 als advocaat-onderzoeker begonnen bij Stibbe waar zij zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Naast de advocatuur is Emma vanaf 2015 actief in de wetenschap door te werken aan een proefschrift en les te geven aan de Universiteit Leiden. In 2023 is zij gepromoveerd op haar onderzoek met als titel “De grenzen aan wettelijk ingrijpen in topbeloning” en heeft zij de overstap gemaakt naar Workx

Alain Heunen

Alain is per september 2023 teruggekeerd bij Workx na een inspirerende wereldreis met een oude Land Rover Defender door Afrika en Europa.
Alain is opgeleid als arbeidsrechtadvocaat in de breedste zin van het woord. Hij studeerde aan de Universiteit van Leiden. In 2017 begon Alain zijn carrière in de advocatuur bij AKD advocaten. In 2020 startte Alain bij Workx advocaten.

Kay Maes

Kay is sinds november 2023 bij Workx werkzaam als juridisch medewerker. Tijdens zijn studie heeft hij ontdekt dat zijn hart bij het arbeidsrecht ligt. Om die reden heeft hij de Master arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden gevolgd. Hij schreef zijn scriptie over de kwalificatie en positie van medewerkers van platforms zoals Deliveroo en Uber en over het wetsvoorstel “verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden”.

Bente Portman

Bente is sinds augustus 2022 advocaat. Zij heeft de master commerciële rechtspraktijk gevolgd aan de UvA in Amsterdam. Gestart in de fusie & overnamepraktijk legt Bente zich sinds februari 2024 zich volledig toe op het arbeidsrecht. De advocatuur sprak al vroeg in haar studie tot de verbeelding.

Erika van Zadelhof

Erika heeft zich in januari 2024 aangesloten bij het team van Workx advocaten. Voordat zij haar intrede deed in de advocatuur heeft zij drie jaar als griffier bij de rechtbank Haarlem en Amsterdam gewerkt. Zij heeft zich vooral beziggehouden met arbeids-, huur- en consumentenrechtzaken. Ook heeft Erika zich als secretaris ingezet voor de buurtrechtbank in Amsterdam-Zuidoost.

Hanna Blaauboer

Hanna is de officemanager van Workx. Voordat Hanna bij Workx begon, ging zij als internationaal model de hele wereld over. Ze werkte voor grote aansprekende merken en woonde in Parijs en New York. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze goed thuis is in zowel de Engelse als de Franse taal.

Lisanne van der Steen

Lisanne is sinds mei 2021 werkzaam bij Workx Advocaten. Zij is begonnen als werkstudent naast haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar bachelorsdiploma is zij in september 2021 begonnen aan de master Strafrecht en is zij sindsdien werkzaam als office assistant binnen Workx.