Marnix Ritmeester

Marnix is partner en medeoprichter van Workx advocaten. Hij adviseert aan en procedeert voor werkgevers, werknemers en medezeggenschapsorganen. Hij adviseert ook regelmatig over arbeidsrechtelijke consequenties van overnames.

Jochem de Roos

Jochem is oprichter en mede-eigenaar van Workx advocaten. Hij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Maaike de Jong

Maaike heeft zich als advocaat partner bij Workx advocaten toegelegd op het arbeidsrecht in brede zin. Daarnaast is zij actief als mediator (aangesloten bij Stichting Register Mediator) in arbeidsrechtelijke kwesties.

Bas den Ridder

Bas is in 2006 als advocaat begonnen bij Baker & McKenzie en heeft zich daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Bas heeft zich in 2014 als partner aangesloten bij Workx advocaten.

Annieck van Nimwegen

Annieck is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in de richting Arbeidsrecht. Zij heeft haar afstudeerscriptie geschreven over de beëindigingsovereenkomst onder de WWZ. Tijdens haar studie was zij reeds als werkstudent verbonden aan Workx en daarna als juridisch medewerker. Sinds februari 2019 is zij werkzaam als advocaat. Annieck adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht.

Alain Heunen

Alain Heunen is sinds 2017 (arbeidsrecht) advocaat. Hij adviseert zowel Nederlandse en internationale cliënten als ook werknemers over strategische arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Sebastiaan Verlinden

Sebastiaan is arbeidsrechtspecialist en adviseert zowel (internationale) werkgevers als werknemers. Hij heeft specifieke ervaring in het adviseren over flexibele arbeidsrelaties, inleen & uitleen van personeel, (grensoverschrijdende) detachering, en (collectief) ontslag.

Juliette Niersman

Juliette is in 2015 als advocaat begonnen bij NautaDutilh en heeft zich daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. In 2021 heeft Juliette zich bij Workx advocaten aangesloten. Zij adviseert en procedeert over arbeidsrecht in de brede zin.

Nika Schatorjé

Nika is sinds 2017 advocaat en werkt sinds 2021 bij Workx advocaten. Zij staat zowel Nederlandse als internationale cliënten bij, en adviseert en procedeert over het individuele en het collectieve arbeidsrecht.

Justine Schellekens

Justine behaalde haar master privaatrecht met focus op arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam in 2019. In 2022 is Justine begonnen bij Workx advocaten. Zij adviseert en procedeert over het arbeidsrecht in brede zin en staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Hanna Blaauboer

Hanna is de officemanager van Workx. Voordat Hanna bij Workx begon, ging zij als internationaal model de hele wereld over. Ze werkte voor grote aansprekende merken en woonde in Parijs en New York. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze goed thuis is in zowel de Engelse als de Franse taal.