Marnix Ritmeester

Marnix is partner en medeoprichter van Workx advocaten. Hij adviseert aan en procedeert voor werkgevers, werknemers en medezeggenschapsorganen. Hij adviseert ook regelmatig over arbeidsrechtelijke consequenties van overnames.

Jochem de Roos

Jochem is oprichter en mede-eigenaar van Workx advocaten. Hij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Maaike de Jong

Maaike heeft zich als advocaat partner bij Workx advocaten toegelegd op het arbeidsrecht in brede zin. Daarnaast is zij actief als gecertificeerd MfN mediator bij arbeidsrechtelijke aangelegenheden.

Bas den Ridder

Bas is in 2006 als advocaat begonnen bij Baker & McKenzie en heeft zich daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Bas heeft zich in 2014 als partner aangesloten bij Workx advocaten.

Martine Messink

Martine heeft zich in 2016 aangesloten bij het team van Workx advocaten. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en staat zowel internationale & nationale werkgevers als werknemers bij.

Annieck van Nimwegen

Annieck is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in de richting Arbeidsrecht. Zij heeft haar afstudeerscriptie geschreven over de beÃĢindigingsovereenkomst onder de WWZ. Tijdens haar studie was zij reeds als werkstudent verbonden aan Workx. Inmiddels is zij werkzaam als juridisch medewerker. Zij maakt adviezen, is verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en ondersteunt bij juridische procedures.