Marnix Ritmeester

Marnix is partner en medeoprichter van Workx advocaten. Hij adviseert aan en procedeert voor werkgevers, werknemers en medezeggenschapsorganen. Hij adviseert ook regelmatig over arbeidsrechtelijke consequenties van overnames.

Jochem de Roos

Jochem is oprichter en mede-eigenaar van Workx advocaten. Hij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Maaike de Jong

Maaike heeft zich als advocaat partner bij Workx advocaten toegelegd op het arbeidsrecht in brede zin. Daarnaast is zij actief als gecertificeerd MfN mediator bij arbeidsrechtelijke aangelegenheden.

Bas den Ridder

Bas is in 2006 als advocaat begonnen bij Baker & McKenzie en heeft zich daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Bas heeft zich in 2014 als partner aangesloten bij Workx advocaten.

Martine Messink

Martine heeft zich in 2016 aangesloten bij het team van Workx advocaten. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en staat zowel internationale & nationale werkgevers als werknemers bij.

Annieck van Nimwegen

Annieck is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in de richting Arbeidsrecht. Zij heeft haar afstudeerscriptie geschreven over de beëindigingsovereenkomst onder de WWZ. Tijdens haar studie was zij reeds als werkstudent verbonden aan Workx en daarna als juridisch medewerker. Sinds februari 2019 is zij werkzaam als advocaat. Annieck adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht.

Marianne Wondaal

Marianne rondde in 2012 met succes de masters Ondernemingsrecht en Strafrecht af aan de Universiteit Groningen. Daarnaast studeerde zij enige tijd in Washington DC aan de George Washington University Law School.

Alain Heunen

Alain Heunen is sinds 2017 (arbeidsrecht) advocaat. Hij adviseert zowel Nederlandse en internationale cliënten als ook werknemers over strategische arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Sebastiaan Verlinden

Sebastiaan is arbeidsrechtspecialist en adviseert zowel (internationale) werkgevers als werknemers. Hij heeft specifieke ervaring in het adviseren over flexibele arbeidsrelaties, inleen & uitleen van personeel, (grensoverschrijdende) detachering, en (collectief) ontslag.

Nika Schatorjé

Nika is sinds 2017 advocaat en werkt sinds 2021 bij Workx advocaten. Zij staat zowel Nederlandse als internationale cliënten bij, en adviseert en procedeert over het individuele en het collectieve arbeidsrecht.

Hanna Blaauboer

Hanna is de officemanager van Workx. Voordat Hanna bij Workx begon, ging zij als internationaal model de hele wereld over. Ze werkte voor grote aansprekende merken en woonde in Parijs en New York. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze goed thuis is in zowel de Engelse als de Franse taal.