Marnix Ritmeester

Marnix is partner en medeoprichter van Workx advocaten. Hij adviseert aan en procedeert voor werkgevers, werknemers en medezeggenschapsorganen. Hij adviseert ook regelmatig over arbeidsrechtelijke consequenties van overnames.

Jochem de Roos

Jochem is oprichter en mede-eigenaar van Workx advocaten. Hij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Maaike de Jong

Maaike heeft zich als advocaat partner bij Workx advocaten toegelegd op het arbeidsrecht in brede zin. Daarnaast is zij actief als gecertificeerd MfN mediator bij arbeidsrechtelijke aangelegenheden.

Bas den Ridder

Bas is in 2006 als advocaat begonnen bij Baker & McKenzie en heeft zich daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Bas heeft zich in 2014 als partner aangesloten bij Workx advocaten.

Martine Messink

Martine heeft zich in 2016 aangesloten bij het team van Workx advocaten. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en staat zowel internationale & nationale werkgevers als werknemers bij.

Annieck van Nimwegen

Annieck is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in de richting Arbeidsrecht. Zij heeft haar afstudeerscriptie geschreven over de beëindigingsovereenkomst onder de WWZ. Tijdens haar studie was zij reeds als werkstudent verbonden aan Workx en daarna als juridisch medewerker. Sinds februari 2019 is zij werkzaam als advocaat. Annieck adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht.

Debby Boulassel

Debby heeft zich in 2019 aangesloten bij het team van Workx advocaten. Zij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht, ziekte en re-integratie en reorganisaties. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij. Debby heeft specifieke kennis ten aanzien van de semi-publieke sector en heeft de afgelopen jaren diverse grote onderwijs- en zorginstellingen bijgestaan.

Marianne Wondaal

Marianne rondde in 2012 met succes de masters Ondernemingsrecht en Strafrecht af aan de Universiteit Groningen. Daarnaast studeerde zij enige tijd in Washington DC aan de George Washington University Law School.

Alain Heunen

Alain Heunen is sinds juli 2020 advocaat bij Workx Advocaten. Hij adviseert zowel Nederlandse en internationale cliënten als ook werknemers over strategische arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Hanna Blaauboer

Hanna is de officemanager van Workx. Voordat Hanna bij Workx begon, ging zij als internationaal model de hele wereld over. Ze werkte voor grote aansprekende merken en woonde in Parijs en New York. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze goed thuis is in zowel de Engelse als de Franse taal.