Marnix Ritmeester

Marnix is partner en medeoprichter van Workx advocaten. Hij adviseert aan en procedeert voor werkgevers, werknemers en medezeggenschapsorganen. Hij adviseert ook regelmatig over arbeidsrechtelijke consequenties van overnames.

Jochem de Roos

Jochem is oprichter en mede-eigenaar van Workx advocaten. Hij is gespecialiseerd in individueel- en collectief ontslagrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Maaike de Jong

Maaike heeft zich als advocaat partner bij Workx advocaten toegelegd op het arbeidsrecht in brede zin. Daarnaast is zij actief als mediator (aangesloten bij Stichting Register Mediator) in arbeidsrechtelijke kwesties.

Bas den Ridder

Bas is in 2006 als advocaat begonnen bij Baker & McKenzie en heeft zich daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Bas heeft zich in 2014 als partner aangesloten bij Workx advocaten.

Juliette Niersman

Juliette heeft zich in 2021 bij Workx advocaten aangesloten en is sinds 1 januari 2023 Counsel. Zij is met veel plezier actief binnen de corporate arbeidsrechtpraktijk, maar trekt waar nodig ook met enthousiasme de toga uit de kast.

Annieck van Nimwegen

Annieck is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in de richting Arbeidsrecht. Zij heeft haar afstudeerscriptie geschreven over de beëindigingsovereenkomst onder de WWZ. Tijdens haar studie was zij reeds als werkstudent verbonden aan Workx en daarna als juridisch medewerker. Sinds februari 2019 is zij werkzaam als advocaat. Annieck adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht.

Nika Schatorjé

Nika is sinds 2017 advocaat en werkt sinds 2021 bij Workx advocaten. Zij staat zowel Nederlandse als internationale cliënten bij, en adviseert en procedeert over het individuele en het collectieve arbeidsrecht.

Sebastiaan Verlinden

Sebastiaan is arbeidsrechtspecialist en adviseert zowel (internationale) werkgevers als werknemers. Hij heeft specifieke ervaring in het adviseren over flexibele arbeidsrelaties, inleen & uitleen van personeel, (grensoverschrijdende) detachering, en (collectief) ontslag.

Justine Schellekens

Justine behaalde haar master privaatrecht met focus op arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam in 2019. In 2022 is Justine begonnen bij Workx advocaten. Zij adviseert en procedeert over het arbeidsrecht in brede zin en staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Marlieke Schipper

Marlieke is sinds 2017 advocaat en werkt sinds 2022 bij Workx advocaten. Zij adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht. Ook is zij als inhouse advocaat enkele maanden bij een relatie van Workx actief geweest. 

Naomi Cruickshank

Naomi is sinds 2012 gespecialiseerd in het arbeidsrecht en in 2022 is in dienst getreden bij Workx advocaten. In haar dagelijkse praktijk adviseert, onderhandelt en procedeert zij namens (internationale) werkgevers en werknemers over uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties.

Wies van Pesch

Wies is in 2016 als arbeidsjurist begonnen en is sinds 2018 advocaat arbeidsrecht. Zij heeft de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, waarna zij zich bij een nichekantoor verder heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Margot Hoving

Margot is in 2020 als advocaat begonnen bij Bird & Bird waar zij zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht, waarna zij in 2022 de overstap naar Workx heeft gemaakt. Margot heeft ervaring in de internationale praktijk en staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Hanna Blaauboer

Hanna is de officemanager van Workx. Voordat Hanna bij Workx begon, ging zij als internationaal model de hele wereld over. Ze werkte voor grote aansprekende merken en woonde in Parijs en New York. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze goed thuis is in zowel de Engelse als de Franse taal.