Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht: Janneke Bolle

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht

Janneke Bolle

Wij zijn trots en verheugd om te kunnen berichten dat Janneke Bolle, advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, sinds vandaag ons team versterkt.

Met de komst van Janneke telt ons kantoor vijf advocaten, die allemaal zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Ons kantoor is daarmee een niche advocatenkantoor, dat zich uitsluitend toelegt op het arbeidsrecht. Onze cliënten zijn voornamelijk werkgevers, maar wij vertegenwoordigen en adviseren ook ondernemingsraden, (statutair) bestuurders en werknemers. Wij zijn een modern kantoor dat constant streeft naar het allerhoogste op het gebied van haar dienstverlening en juridisch inhoudelijke ondersteuning.

Janneke is advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht. Zij is haar carrière begonnen bij DLA Piper waar zij zich voornamelijk heeft toegelegd op het adviseren aan en procederen voor nationale en internationale cliënten op het gebied van individueel en collectief ontslag, medezeggenschap, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Janneke staat zowel werkgevers als werknemers bij. Janneke wordt er enthousiast van om lastige juridische vraagstukken uit te zoeken en om te zetten in praktische en werkbare oplossingen en adviezen.

Studie

Janneke studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg, waar zij in 2011 de master burgerlijk recht heeft afgerond. Tijdens haar studie heeft zij een semester aan de Universiteit van Uppsala (Zweden) gestudeerd. Bovendien was zij actief bij de juridische faculteitsvereniging Magister JFT. Vervolgens is zij al snel advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht geworden bij DLA Piper.

Janneke heeft de verzwaarde beroepsopleiding voor advocaten (Law Firm School) succesvol doorlopen en is toegelaten tot de Amsterdamse Orde van Advocaten.

Janneke is ook lid van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (de VJAA). De VJAA heeft als doel om de deskundigheid van de jonge arbeidsrechtadvocaat te bevorderen. Het lidmaatschap staat enkel open voor een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht.

De VJAA organiseert lezingen en studiemiddagen waarbij verschillende sprekers hun visie op het arbeidsrecht geven. De lezingen worden gegeven door bevlogen sprekers op het hoogste niveau.