Drie nieuwe arbeidsrecht advocaten binnen team Workx!

Workx is weer drie arbeidsrecht advocaten rijker; Naomi Cruickshank, Wies van Pesch en Margot Hoving. Met deze drie nieuwe aanwinsten bestaat het Workx team nu uit 13 advocaten. We zullen ze hieronder nog even kort aan jullie voorstellen.

Naomi Cruickshank is sinds 1 oktober 2022 onderdeel van team Workx. Zij is sinds 2012 gespecialiseerd in het arbeidsrecht. In haar dagelijkse praktijk adviseert, onderhandelt en procedeert zij namens (internationale) werkgevers en werknemers over uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Naomi heeft onder meer veel expertise op het gebied van individueel en collectief ontslag, reorganisaties, bedrijfssluitingen, overgang van onderneming, re-integratie en arbeidsvoorwaarden. Ook heeft zij ervaring in het ondernemingsrecht. Dit komt haar goed van pas bij arbeidsrechtelijke aspecten van ondernemingsrechtelijke kwesties, zoals bij fusies en overnames.

Wies van Pesch is sinds 1 november 2022 onderdeel van team Workx. Zij is in 2016 als arbeidsjurist begonnen en is sinds 2018 advocaat arbeidsrecht. Zij heeft de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, waarna zij zich bij een nichekantoor verder heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wies adviseert en procedeert op een praktische wijze over individueel en collectief arbeidsrecht. Denk aan vraagstukken en geschillen rondom reorganisatie, ontslag, het concurrentiebeding en (langdurige) arbeidsongeschiktheid. Ook heeft Wies veel ervaring in het opstellen van standaarddocumentatie zoals een personeelshandboek, arbeidsovereenkomst of bonusregeling in zowel het Nederlands als Engels.

Margot Hoving is tegelijk met Wies begonnen en dus sinds 1 november 2022 onderdeel van team Workx. Zij is in 2020 als advocaat begonnen bij Bird & Bird waar zij zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij heeft ervaring in de internationale praktijk en staat zowel werkgevers als werknemers bij. Voordat ze advocaat werd is ze enige tijd werkzaam geweest bij een scale-up in het juridische team. Haar ervaringen bij een snelgroeiend internationaal bedrijf komen goed van pas in haar advisering van cliƫnten. Margot is doortastend, creatief en oplossingsgericht.

Zij kijken er naar uit om met jullie samen te werken!