Ontbijtseminar Workx, arbeidsrechtadvocaten, donderdag 12 oktober a.s., 09:00 – 11:00u

Introductie Workx, arbeidsrechtadvocaten.

Workx advocaten is in 2011 opgericht door Maaike de Jong, Marnix Ritmeester en Jochem de Roos. In 2014 sloot Bas den Ridder zich als partner aan. Inmiddels werken er bij Workx zes gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten. Workx geeft ieder jaar een seminar voor haar cliënten. Dit is dé manier om bijgepraat te worden over nieuwe ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Ook biedt dit een mooie gelegenheid om bij te praten met de arbeidsrechtadvocaten van Workx en om ervaringen uit te wisselen met andere cliënten.

Dit jaar zal ons seminar het volgende onderwerp hebben.

DE HANDBOEIEN VAN HET ARBEIDSRECHT:

– het concurrentie- en relatiebeding;

– het geheimhoudingsbeding;

– de social media clausule; en

– het nevenwerkzaamhedenbeding;

Met het aantrekken van de economie zien wij een toename van het aantal procedures over het concurrentie- en relatiebeding. Ook over het gedrag van werknemers op social media verschijnen steeds meer uitspraken. Is het bijvoorbeeld wenselijk om afspraken te maken over de uitingen van uw medewerkers op social media (LinkedIn, Facebook, etc.), zowel tijdens als na het dienstverband? Hoe voorkom je dat voormalig medewerkers via LinkedIn met klanten contact leggen/onderhouden?

Stuk voor stuk interessante vragen die wij graag bij het ontbijt met u behandelen. Een goede start van de dag!

WANNEER Donderdag 12 oktober a.s. van 09.00 uur tot 11.00 uur

LOCATIE Herengracht 450, Amsterdam

NOG NIET AANGEMELD? Dat kan nog altijd via info@workxadvocaten.nl

Het seminar zal worden gehouden op het kantoor van Workx, arbeidsrechtadvocaten. Ons kantoor ligt in het hartje van Amsterdam. Indien mogelijk adviseren wij daarom om met de trein of fiets te komen. Indien u met de auto komt, adviseren wij om te parkeren in de parkeergarage van de Stopera. Dit is een grote parkeergarage. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor.

Wij kijken er naar uit om u 12 oktober te mogen ontmoeten.