Vooruitblik 2021!

Allereerst willen wij iedereen namens Team Workx nog een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Hopelijk kunnen we snel terug naar het oude ‘’normaal’’ zodat we elkaar weer in persoon kunnen ontmoeten. Maar zolang het nodig is, zullen we er ook digitaal een mooi jaar van maken!

Hieronder volgt – naast ons artikel over de wetswijzigingen van 2021 – ook een korte (persoonlijke) Workx update.

In januari zal er opnieuw een wisseling van de wacht plaatsvinden. Martine Messink is inmiddels bevallen van een prachtige zoon en is sinds deze maand weer aan het werk. Marianne Wondaal zal een tijdje afwezig zijn omdat zij vanaf 20 januari a.s. met zwangerschapsverlof gaat.

Afgelopen jaar zijn wij afgetrapt met het eerste online Workx Seminar. Maaike de Jong en Annieck van Nimwegen bespraken toen een aantal specifieke arbeidsrechtelijke vraagstukken in verband met corona. Ondanks dat onze voorkeur uitgaat naar een ontmoeting in persoon, hebben wij gemerkt dat het ook digitaal leuk en nuttig kan zijn. Daarom organiseren wij op 11 februari a.s. opnieuw een online seminar. Dit keer zullen Maaike de Jong en Bas den Ridder het onderwerp ‘reorganisatie’ bespreken. Tijdens het online seminar zullen zij ingaan op de voorbereiding, de rol van eventuele medezeggenschap en praktische tips bij de uitvoering van een reorganisatie. Hierover later meer!

Last but not least. Workx zal in juli dit jaar een grote mijlpijl bereiken, namelijk het 10-jarig bestaan! Wij gaan dit hoe dan ook met jullie vieren. Hoe en wat is natuurlijk afhankelijk van de omstandigheden en regels die op dat moment gelden. We houden jullie op de hoogte!

Veel succes gewenst de komende tijd en hopelijk snel weer tot ziens op één van onze activiteiten in 2021.

En heb je gewoon zin om met een van ons bij te praten? Bel gerust voor de digitale kop koffie.