Workx is weer een nieuwe arbeidsrechtadvocaat rijker!

Alain Heunen is sinds 1 juli al onderdeel van het Workx team, maar heeft tot nu geen officiële introductie gehad. Dat doen wij hierbij alsnog! Met de komst van Alain bestaat het Workx team nu uit 9 gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten.

Alain is in 2017 beëdigd als advocaat en werkte voor zijn overstap naar Workx bij AKD als arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam. Bij AKD heeft Alain zich bezig gehouden met arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Hij heeft diverse internationale en nationale cliënten geadviseerd en geprocedeerd over allerlei aspecten van het arbeidsrecht. Alain heeft diverse ondernemingen begeleid bij reorganisaties en heeft ruime ervaring in ontbindingszaken. Ook is hij bijzonder geïnteresseerd in internationale arbeidsmobiliteit.

Alain heeft zijn studie gevolg aan de Universiteit Leiden en een master afgerond in – hoe kan het ook anders – arbeidsrecht.

Alain heeft met ontzettend veel plezier een zomerstart gemaakt bij Workx en kijkt ernaar uit om met jullie samen te werken.